PAWS 1 euro per maand actie

Print
19 augustus 2016

Met 1 Euro per maand zijn ze gered ! Het is nog nooit zó goedkoop geweest om een Goed Doel te helpen!


PAWS, het grotendeels door Nederlandse vrijwilligers gerunde asiel in Spanje waarvan ik de beschermvrouwe ben, is in nood.
Voor deze geweldige zwerfhonden en katten opvang, met het meest uitgebreide castratie programma en socialisatie programma van Spanje zijn regelmatige donaties van levensbelang. Niemand heeft veel geld tegenwoordig, en niemand heeft het makkelijk. Met dat gegeven in gedachten is PAWS deze vorm van fondsen werving begonnen.
Als er zo'n 1000 mensen zijn, die ieder 1 ( één ) Euro per maand overmaakt, dan kan PAWS open blijven! Op hun site zie je onder 'donatie' de manier waarop je je bank de automatische overschrijving kan laten maken. Je kan het ook weer stoppen op ieder moment dat je maar wil.
Het kost je een kwartiertje om dit te regelen, en daarmee help je honderden dakloze honden en katten!

Hoe kunt u geld doneren:

Klik op de link donatie op de PAWS website: www.pawsnederland.org
 
of door het regelen van een directe overschrijving naar PAWS Patas - dit is het beste voor de maandelijkse of driemaandelijkse overschrijvingen onder vermelding: Donatie voor PAWS-Patas. U kunt dit zelf via internet bankieren regelen. Voor een periodieke overschrijving is bij sommige banken een minimum van € 2.50 vereist. In dat geval kunt u eens per drie maanden € 3 overmaken.

IBAN: ES7630580186342720002653 (BIC-SWIFT: CCRIES2A - niet meer vereist met een IBAN overboeking)
at Cajamar Bank, 04639 Los Gallardos, Almeria, Spain

6061AC75ACAB49BAAA3A1C6D7D7E6FBF paws


helponsfoto1jpg paws

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.