Geld inzamelen medicijnkosten hondje Taylor

Print
24 mei 2016

Er zijn zoveel goede doelen, waar ik in de loop der jaren geld voor bijeen heb gebracht, en zoveel geweldige dingen die ervoor gedaan werden. Kansloze hondjes in Spanje, dakloze ezeltjes in Griekenland en noem maar op.


Ik ben bijzonder dankbaar dat ik iets heb mogen doen en ik hoop nog een steentje te kunnen bijdragen in de komende jaren voor PAWS, GINN, en noem maar op. De nood waarin dergelijke dieren verkeren is onmetelijk veel groter dan hetgeen ik nu aandacht voor vraag, dus ik doe het met enige schroom. Taylor, een 12 jarig hondje dat sinds zijn geboorte bij ons al vele malen 'gastheer' is geweest voor alle opvanghondjes, is ziek. Zijn hart is te groot, er is sprake van een lekkende klep, waardoor hij medicijnen nodig heeft. Om de dierenartskosten te bekostigen biedt ik op deze site een aantal van mijn schilderijen aan, plus een van de tekeningen van Herman Brood.
De schilderijen hebben afgelopen jaar in kasteel Groeneveld in Baarn gehangen en zijn na deze expositie weer bij mij gekomen. Ze zijn olie op linnen en prachtig ingelijst.
De tekeningen die Herman destijds maakte in de dummie van mijn boek 'Mooie Mensen' , uitgeverij Elsevier ( 1980 ) zijn uniek en nooit in de verkoop geweest. De tekening die ik nu te koop aanbiedt was ook zo'n illustratie die Herman maakte terwijl ik hem het verhaal uit het boek vertelde. Deze, van een zingende vrouw op het podium gezien vanuit de coulissen, is niet gepubliceerd.
Ik zal de komende weken nog meer werk aanbieden op deze site, dus blijf kijken !
Wie belangstelling heeft kan zich wenden tot onderstaand contact adres:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie wil bieden op originele tekening van Herman Brood op Ebay klik hier.

taylor2w
taylorw hermanw

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.