22 maart 2012

Hallo allemaal !

Mijn nieuwste boek speelt zich af op Ibiza, het party eiland waar iedere zomer duizenden op vakantie gaan. Die aantrekkingskracht heeft iets magisch. Veel mensen die er 1 keer zijn geweest, blijven altijd terugkomen..

'Back to Ibiza' is het verhaal van de veertien jaar oude Kaitlin, wiens vader een oud huis in Ibiza-stad koopt in 1968. In die tijd zijn er nog geen charters op het eiland, je moet er met de boot of met een lijndienst heen. Er zijn ook geen grote hotels en op playa d'en Bossa staat maar één kleine strand bar. Het eiland is de geheime 'stairway to heaven' van de hippies.

Alleen schrijvers, artiesten en kunstenaars hebben de weg erheen gevonden. Ibiza zit vol galleries en boetiekjes en het nachtleven is in opkomst in 'the Black Sheep', ' Lola's', en met de bouw van de 'Pacha'.
Voor Kaitlin betekend Ibiza vooral vrijheid. Tegen een achtergrond van blauwe zee, felle zon en wilde nachten, ontdekt zij wat het is om geen kind meer te zijn.
Ze maakt een ritje met Jim Morrison, danst met Salvador Dali en wordt de eerste go go girl van 
Lola's.

Deze roman verteld je hoe Ibiza was: de muziek, de mensen en de sfeer uit die jaren.
Maar het is bovenal de liefde van een oud eiland en een jong meisje, die samen, tegen wil en dank, opgroeien. 
Ik heb het boek in het Engels geschreven, op basis van mijn oude dagboeken. Voor mijn Engelstalige boeken gebruik ik bovendien mijn getrouwde naam 'Belinda Duval', omdat dit voor mijn Engelse lezers veel makkelijker is om uit te spreken.

Dus ik hoop dat jullie Engelstalige boeken lezen. Je kan 'Back to Ibiza' vinden bij bol.com als e-book en binnenkort ook als paperback, of je kan het via deze site bestellen als paperback.
Daarvoor moet je dan een mailtje sturen naar :   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
De prijs voor het gedrukte exemplaar is 15 euro.

Als e-book is het uiteraard veel goedkoper- zie; 'brave new books' bij bol.com.

 Voor een impressie van het boek is hier mijn eigen promo clipje op youtube.

Het is gemaakt van de oorspronkelijke oude beelden uit 1968, '69 en '70 op Ibiza, met
de muziek uit die tijd. Geniet !

Belinda Meuldijk Duval

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.