06 mrt 2018

Van Belinda
Na de demonstratie die zo vredig en hoopvol verliep, maakten wij nog een wandeling door het gebied waar het over ging in de oostvaardersplassen. Het was als een rondleiding door Noord Korea. Een kaal landschap waar geen sprietje te eten is en dat ruikt naar de dood. We mochten na het passeren van het eerste dode hert niet doorlopen, want daar lagen dieren te sterven, zei men.

Bij de demonstratie waren luidsprekers verboden geweest omdat we de dieren niet mochten verstoren, maar nu kwam de politie met loeiende sirenes van drie kanten aangereden om ...wat? Dachten ze dat wij stiekem hooi onder ons jas hadden om de creperende dieren mee te voeren? Ik voelde me opeens als een opgejaagd stuk wild. Wat is dit voor een vijandig land? Op de terugweg lag er een dood dier op de brug. Het was een Kafka-eske vertoning.
Ik kan er geen ander gevoel aan verbinden. Laat staatbosbeheer snel met een structurele verandering komen, want hier zijn hele foute elementen bezig!

16 feb 2018

Van Belinda:
Als we ooit kinderen zouden krijgen dan zouden we met ze terug naar Sri Lanka gaan... Dat zeiden we in 1982 tegen elkaar toen we een rondreis maakten op dit prachtige eiland! Goed, het heeft even geduurd, maar nu ga ik alsnog met mijn twee lieve zonen. Eindelijk! Maar Ik vroeg mij iets af. Die eerste keer, 36 jaar geleden schreef ik al een brief op poten aan de Singalese overheid, dat ze iets moesten doen aan de honderden zwerfhonden en katten waar je bij het bezoeken van de tempels over struikelde. Niet dat dat veel uithaalde natuurliijk, maar een zwerfhond of kat meenemen, zoals Noa uit Spanje, dat doe je niet gauw vanuit zo'n heel ver land, en dat is ook maar een druppel op een gloeiende plaat.

03 mrt 2017

Belinda Meuldijk, Madame Silhouette, Theo Ruijs openen samen op het bordes van slot Zeist de Lente Brocante KasteelFair 2017

04 apr 2017

Pipo de Clown en Mammaloe zijn vanaf vrijdag 14 april te zien in een nieuwe voorstelling in de Julianatoren. Pipo en Mammaloe parkeren hun Pipowagen in de Julianatoren voor een vrolijke show vol meedoedansjes en meezingliedjes.

18 nov 2016

“Vorstelijk” genieten van de speciale winter-editie op Kasteel Groeneveld in Baarn op zaterdag 10 december en zondag 11 december. 

24 aug 2016

Thierry en ik hebben eind vorig jaar besloten om niet langer als een getrouwd stel door het leven te gaan. Daarom hebben we ieder onze eigen weg gezocht en gevonden.

19 aug 2016

Met 1 Euro per maand zijn ze gered ! Het is nog nooit zó goedkoop geweest om een Goed Doel te helpen!

28 juli 2016

Zaterdag 24 september en zondag 25 september vindt er een speciale Brocante editie plaats bij Kasteel Slot Zeist. Op Zaterdag 24 september zal Belinda samen met Sandra Top de Brocante markt in Slot Zeist openen. 

17 juli 2016

Belinda heeft haar schilderij 'Ponygirl' op Ebay aangeboden. Ze heeft het schilderij gesigneerd. 15% van de opbrengst gaat naar het goede doel The Hunamne Society of The United States. Je helpt hiermee ook nog eens de dieren.

30 sept 2015

De feestelijke presentatie van Belinda's boek en expositie Een Veilig Huis vindt plaats op 4 oktober in Kasteel Groeneveld te Baarn.
Op dierendag overhandigt Belinda het eerste exemplaar van Een Veilig Huis aan Willeke Alberti.